E2 Yatırımcı Vizesi İçin Doğru Adres

E2 Yatırımcı Vizesi İçin Doğru Adres

E2 yatırımcı vizesi almak ve bu koşulları öğrenmek isterseniz, tek yapmanız gereken bize danışmak olacaktır.

E-2 yatırımcı vizesi söz konusu olduğunda bu vize türüne hak kazanmak için önemli bir yatırım yapılmalıdır. Ancak, yasa asgari bir dolar tutarı belirlememektedir. Genel olarak, başvuru sahibi girişime en az 100.000 ABD Doları yatırım yapmaya hazır olmalıdır.

Gereken gerçek miktar, yatırımcının seçtiği varlık türüne bağlı olacaktır. 100.000 doların altındaki yatırımlar bazı düşük maliyetli girişimler için uygun olabilir. Önemli bir yatırım, orantılılık testi ile ölçüldüğü üzere, yatırımcının firmanın düzgün işleyişine yönelik mali taahhüdünü garanti etmeye yeterli bir miktar olarak tanımlanır. Bu orantılılık testi, işletmeye yatırılan toplam tutarı, öngörülen nitelikte karlı bir işletme kurma maliyeti veya mevcut bir işletmeyi satın almak için gereken sermaye miktarı ile karşılaştırır.

Amerika Vizesi Koşulları Değişebilir

Son derece farklı özelliklerin söz konusu olduğu vize kullanımı için Amerika vize merkezine başvuru yapabilirsiniz. Bu konuda sizlere yardımcı oluyoruz. İşletmenin maliyeti arttıkça yatırım yüzdesi giderek azalır. Bir teşebbüse yatırılan sermaye miktarının, aşağıdaki örneklerde verilen yüzde rakamlarını karşılaması veya aşması durumunda, yalnızca önemli olduğu varsayılır. Bu yüzden size bir rehber gerekebilir.

Yüksek Yatırımcılara Özel EB 5 Vizesi

Vakaların büyük çoğunluğu daha düşük yüzdeleri içerir. Orantılılık testi en iyi şekilde bir tür ters çevrilmiş kayan ölçek olarak anlaşılabilir. İşletmenin maliyeti ne kadar düşük olursa, gereken yatırım yüzdesi o kadar yüksek olur ve birçok işletme pahalı olması, daha düşük bir nitelikli yatırım yüzdesi gerektirecektir.

Tabi daha fazla yatırım yapmak isterseniz EB 5 vizesi nedir konusunu incelemeniz gerekecektir. Bu yüzden bize çekinmeden danışabilirsiniz.

sponsor reklam

Benzer Yazılar

Aile Birleşimi Vize Sınavı Bilgileri

Aile Birleşimi Vize Sınavı Bilgileri

Osgb ile Daha Güvenli ve Verimli İş Yerleri

Osgb ile Daha Güvenli ve Verimli İş Yerleri

Rusya Rusça Kursu

Rusya Rusça Kursu

Yorum Yok

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir